Festmeny
Med reservation för ändringar
HUMMER, soppa med variation på betor från Solmarka gård och citronemulsion
LÖJROM västerbottensost, krispig potatis, syrad lök, smetana, dill
JORDÄRTSKOCKA, rostad ostronskivling, bakad lök och champagnevinägersås
OXFILÉ, helstekt med bakad oxkind, rotsellerikräm, bakad spetskål, inkokt rödsteklök och timjansky
RÖDINGFILÉ, bakad med Sandefjordsås, avruga, mandelpotatispurè rädisa, fänkål, gurka. dill
TORTELLONI kantareller, riven Almenäs tegel, friterad kål, stekt ostronskivling, timjanvelouté
BLODAPELSIN, sorbet , citronkaka, lemoncurd och maräng
CHOKLAD kaka, saltkaramellglass, kolasås, rostad vitchoklad
CRÈME BRÛLÉE
Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.
”*” anger obligatoriska fält