Låt oss presentera

nya konferenslokaler

Äntligen kan vi presentera våra två nya konferenslokaler, eller nygamla är kanske mer korrekt sätt att beskriva dem. Istället för att bygga ut eller bygga om helt, valde vi att ta tillvara på de lokaler vi hade sedan tidigare. Genom att slå ihop två grupprum vid receptionen och två grupprum på Falkberget fick vi två helt nya konferenslokaler för medelstora grupper. För oss är hållbarhet viktigt i alla aspekter, inklusive i våra renoveringar. Tillsammans med Sandöhrn Bygg AB och Intero Interiör har vi kunnat hålla nere mängden onödig resursanvändning och genomgå en renovering med så lite påverkan som möjligt.

Vi har valt att behålla namnen från de tidigare grupprummen och kan härmed presentera, nya Skogsvik och Noraberget. Båda lokalerna är utrustade med kamera, ljudupptagning och högtalare av god kvalitet. Detta underlättar för dig som vill kunna förbättra det mindre hybridmötet utan krångel.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.